No estás conectado. Conéctate o registrate

Sinopis

Ir abajo  Mensaje [Página 1 de 1.]

1 Sinopis el Mar Dic 13, 2011 3:43 pm

Admin

avatar
Administrator
Administrator
Valerija je prelepa žena snažnog karaktera, karaktera koji joj je pomogao da ne pada pred velikim ljubavnim razočarenjima, frustriranim majčinstvom, odbijanja od strane svog oca, i ogromne samoće u kojoj živi. Upravlja porodičnim vinogradima zajedno sa svojim ocem Ćemom, sa kojim je u lošem odnosu s obzirom da on oduvek prema njoj pokazuje prezir. Ustvari, dan pre njenog venčanja, otkriva da je njen otac platio njenog dečka da je oženi.
S druge strane, Francisko je istaknuti publicista koji je pre par godina postao udovac i živi u gradu sa svojim sinom jedincem. Jednog dana dolazi u obilazak porodičnog imanja i otkriva da se njegov otac oženio dosta mlađom ženom koja, ne samo da ga je dovela na rub bankrota, nego ga je dovela i do depresivnog stanja, potom i izvršavanja samoubistva. Tada Francisko odlučuje da ostane na svom imanju kako bi spasio od bankrota porodični biznis.
Ta životna okolnost ga dovodi do upoznavanja sa Valerijom, sa kojom sklapa poslovni dogovor koji je od obostrane kosristi. Na početku njihovi teški karakteri se sudaraju, ali se vremenom između njih dvoje krene razvijati strastvena ljubav koja ne zna za granice, i za koju će se oboje neumorno boriti do samog kraja.
Između osoba koje će ih pokušati razdvojiti nalaze se Ćema (Valerijin otac), Marsija (udovica Franciskovog oca i buduća Ćemina ljubavnica) Paula (Franciskova bivša devojska, Marsijina sestra) i Migel (Valerijn bivši dečko koga samo zanima njen novac).
Gabrijela Spanik Valerija San Roman
Saul Lisazo Francisko Kontreras
Katerine Sijačoke Marsija Hernandez
Francisko Gatorno Pablo Gonzalez
Hektor Suarez Hose Marija Čema San Roman
Đeraldin Bazan Belinda San Roman
Rikardo Čavez Migel Valdez
Ferd Valjes Gustavo Kontreras
Arijel Lopez Padilja Havijer Ortigoza
Karolina Lizarazo Paula Hernandez
Serhio Katalan Horhe San Roman
Arap Betke Roberto Kontreras
Lilijana Rodrigez Lurdes Lilu Agilar
Isabel Moreno Marijana Nana Sančez
Teresa Tucio Gabrijela Lopez
Džesika Cerezo Danijela Domingez


_________________
Ver perfil de usuario

Volver arriba  Mensaje [Página 1 de 1.]

Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.